Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

KUŘE PO MARSEILLSKU

0.0
KUŘE PO MARSEILLSKU

Potřebné ingredience

KUŘE (STEHNA NEBO KŘÍDLA),
2 VĚTŠÍ CIBULE,6 STRUŽKŮ ČESNEKU,
15 DKG ANGLICKÉ SLANINY
2-4 DCL KVALITNĚJŠÍHO ČERVENÉHO VÍNA
1 BALENÍ ČERNÁCH NEBO ZELENÝCH OLIV,KEČUP,SŮL

Postup přípravy

TENTO RECEPT JE OD NAŠÍ FRANCOUZSKÉ BABIČKY A MÁ OBROVITÁNSKÝ ÚSPĚCH!!!!

SLANINU POKRÁJÍ ME NA MENŠÍ KOUSKY A ROZPROSTŘEME NA PLECH.

CIBULI NAKRÁJÍME NA KOLEČKA,NA DROBNO NAKRÁJÍME I ČESNEK A PŘIDÁME KE SLANINĚ.

KUŘECÍ KOUSKY OSOLÍME,DOSTATEČNĚ POTŘEME VĚTŠÍM MNOŽSTVÍM KEČUPU A POLOŽÍME NA PLECH.

OLIVY SCEDÍME,NASYPEME NA PŘIPRAVENÝ POKRM,NAKONEC ZALIJEME VÍNEM.

PEČEME NEJPRVE PŘIKRYTÉ PŘI 220 STUPNÍCH ASI 15 MINUT,POTÉ ODKRYJEME,SNÍŽÍME TEPLOTU TAK NA 170 STUPŇŮ A PEČEME DOKUD NENÍ KŮRČIČKA KŘUPAVÁ.BĚHEM PEČENÍ PŘELÉVÁME SMĚSÍ Z PEKÁČE,DLE POTŘEBY PŘILIJEME VODU,ABY BYLO DOSTATEK SOSÍKU.

JAKO PŘÍLOHU DOPORUČUJI RÝŽI.

PŘÍPRAVA JE RYCHLÁ,NENÍ PRACNÁ A VÝSLEDEK.....?!KUŘE PŘI PEČENÍ NÁDHERNĚ VONÍ A JEŠTĚ SE NESTALO,ŽE BY NIKOMU NECHUTNALO.NÁVŠTĚVY ŽADONÍ O RECEPT :-),COŽ VY NEMUSÍTE!!!!
DOBROU CHUŤ!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie